пʼятниця, 11 лютого 2011 13:02

Шуфрич не йде в губернатори через Льовочкіна?

Шуфрич не йде в губернатори через Льовочкіна?

Політолог Михайло Погребінський не думає, що заступник секретаря РНБО Нестор Шуфрич готується зайняти пост губернатора.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Бо тоді його безпосереднім керівником буде Сергій Льовочкін. Без погодження із ним призначення такого плану не відбуваються, бо він відповідає за губернаторський корпус. Очевидно, що Льовочкін не захоче", - зауважив експерт.

За словами Погребінського, у пресі з'явилась інформація про ймовірне губернаторство Шуфрича через те, що хтось зацікавлений в тому, щоб дражнити групу "РосУкрЕнерго".

"Нещодавно говорили про те, що журналістка-білявка теж має відношення до когось із "РосУкрЕнерго". Казали, що вона чи то племінниця, чи донька Юрія Бойка. Хтось є незадоволеним потужністю цієї групи. Тому може працювати і створювати напругу", - наголосив він.

"Шуфрич не зник з поля зору – бере участь у "Что? Где? Когда?". В Інтернеті є його фотографії з тусовок", - додав політолог.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилась інформація, що Нестор Шуфрич може очолити Івано-Франківську область. За деяким даними, його кандидатуру лобіює віце-прем'єр Андрій Клюєв.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич не йде в губернатори через Льовочкіна?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі