пʼятниця, 16 січня 2009 12:47

Шуфрич назвав Бойка і Льовочкіна стукачами і погрожує помстою Медведчука

Шуфрич назвав Бойка і Льовочкіна стукачами і погрожує помстою Медведчука

Член фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич переконаний, що Віктор Медведчук подасть до суду на Юрія Бойка й Сергія Льовочкіна.

Таку думку висловив Шуфрич в інтерв"ю журналістам в п"ятницю.

Він нагадав, що на підставі заяви Льовочкіна заступник голови Секретаріату Президента Пукшин звернувся до генпрокуратури перевірити інформацію щодо лобіювання прем"єром Тимошенко газових інтересів Віктора Медведчука та Ігоря Бакая.

"Я думаю, що після вчорашньої додаткової заяви Льовочкіна і сьогоднішньої заяви Пукшина Віктор Володимирович (Медведчук) скоріше за все звернеться до суду", - сказав Шуфрич.

Він додав, що розмовляв з Медведчуком з цього приводу і "знаючи його характер, майже впевнений, що справа буде вирішуватися".

"Мої сьогоднішні однопартійці –Бойко та Льовочкін – просто згадали практику 2005 року, коли вони за спиною у Литвина організовували різні газові схеми під крилом у Секретаріату у різних там "Петрогазів". І сьогодні повернулися сьогодні до старих патронів, щоб переслідувати мого друга", - обурився депутат.

"Я знаю точно, що Медведчук не причетний ні до якого експорту російського газу, але, коли це встановить ще й суд, то я хочу побачити обличчя Бойка і Льовочкіна, яких інакше ніж стукачами я назвати не можу", - цитує його слова Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич назвав Бойка і Льовочкіна стукачами і погрожує помстою Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі