середа, 19 листопада 2008 11:34

Шуфрич каже, що Тимошенко коштує 2500

Нестор Іванович продовжує радувати країну глибиною своєї думки і безкорисливістю.

В ефірі українського телеканалу Шуфрич заявив, що зарплата прем"єр-міністра має складати 2500 гривень. У той же час він сказав, що сам отримав за останній місяць 14 000 гривень.

Прес-секретар Віктора Ющенка Ірина Ванникова у відповідь на це запитала, чому таку зарплату не встановив собі Віктор Янукович, і заявила, що депутати Партії регіонів отримали найбільше безплатних квартир у Києві. Шуфрич парирував, що особисто він від квартири відмовився, повідомляє "Комсомольська правда в Украине".

У той же час запрошений гість програми, співак Олександр Пономарьов, сказав, що міг би піти у депутати, якби повернулася мажоритарна система виборів.

Нагадаємо, мажоритарна виборча система - система виборів, при якій обраними вважаються кандидати, які отримали більшість голосів виборців у виборчому округу, де вони балотуються. Наразі Україна голосує за партійними списками, які формують не виборці, а партії, що беруть участь у виборах.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич каже, що Тимошенко коштує 2500». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі