субота, 31 травня 2008 11:10

Шуфрич і Гелетей передумали битися

Анонсований двобій між народним депутатом від Партії регіонів Нестором Шуфричем та керівником Управління держохорони Валерієм Гелетеєм не відбувся.

"Приїхав Гелетей і в присутності мого тренера сказав, що його неправильно зрозуміла преса, бо він пожартував, а тому запропонував потиснути один одному руки", - розповів Шуфрич журналістам в одному з київських спорткомплексів.

"Як майстер спорту в іншому виді спорту я не міг не відповісти йому рукостисканням", - додав Шуфрич.

За його словами, ця історія має стати уроком на майбутнє. "Думаю, після цього ні в кого не буде бажання жартувати з боку чиновників на адресу політиків", - сказав він.

Шуфрич додав: "Тим, що я прийняв виклик у головного тілоохоронця Ющенка, я виграв, незалежно від того, що відбулося на татамі".

Після цього Шуфрич в присутності преси провів двохвилинний спаринг зі своїм тренером.

На питання, чи буде він застосовувати свої навички у сесійній залі парламенту, Шуфрич відповів, що "тільки з метою самозахисту".

Після спарингу Шуфричу вручили сертифікат про присвоєння йому 3 дану з панкратіону, на що депутат відповів, що сприймає це "як звання почесного професора в якомусь університеті".

У свою чергу Гелетей, який також прибув до спорткомплексу, розповів, чому передумав битися з Шуфричем.

"Я зайшов до Нестора Івановича, привітав його з днем народження батька, побачив, що він розігрітий. Мені було приємно, що це хоробра людина. Я запросив його на дружнє тренування до Управління державної охорони. Він погодився і сказав, якщо буде можливість, то приїде", - сказав він.

За словами Гелетея, він не говорив серйозно, коли висловив бажання побитися з Шуфричем.

"Проходили змагання з рукопашного бою, в якому я був учасником. Журналіст запитав, з ким би я хотів позмагатися. Я сказав, що не проти позмагатися з Коновалюком і з Шуфричем. Нестор Іванович прийняв це як виклик, і пішли листи на мою адресу не дуже коректного змісту. В якийсь момент я подумав собі – піду і покараю його чисто по-спортивному", - розповів Гелетей.

За словами керівника УДО, коли він зайшов до Шуфрича в роздягальню, то думав, що виникне "якесь непорозуміння", але Шуфрич прореагував на все "з посмішкою", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич і Гелетей передумали битися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі