пʼятниця, 25 липня 2008 11:39

Шуфрич: епохи Ющенка не буде, Тимошенко під питанням

Депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич допускає проведення позачергових виборів Президента.

Про це він сказав в інтерв"ю журналу "Фокус".

На думку парламентарія, у результаті проведення виборів Президента Віктора Ющенка не буде обрано на другий строк, а перемогти на них зможуть або прем"єр Юлія Тимошенко, або лідер ПР Віктор Янукович.

"Я не думаю, що настане епоха Тимошенко, але те, що не буде епохи Ющенка, це точно. І рано або пізно ситуація врегулюється. Швидше за все це відбудеться після президентських виборів, які можуть бути і достроковими", - сказав він.

Причиною проведення таких виборів, на його погляд, може стати провокування Президентом подальшого поглиблення політичної кризи.

"Якщо Ющенко стане поглиблювати кризу, еліта вибухне, і він змушений буде погодитися на позачергові вибори, як це було за Кравчука у 1994 році", - сказав він.

Шуфрич, разом з тим, високо оцінив шанси перебування у влади Тимошенко найближчими десятиліттями.

"Тимошенко - потенційний політик на наступні 10-20 років, якщо не зробить стратегічних помилок", - зазначив він.

Депутат допустив, що конфлікт між політичними елітами до 2010 року (чергових виборів голови держави) може і не виникнути через домовленість партій про проведення конституційної реформи.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич: епохи Ющенка не буде, Тимошенко під питанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі