субота, 22 грудня 2007 12:03

Шуфрич: депутатські картки у Верховній Раді крали завжди

Депутатські картки для голосування в українському парламенті викрадали завжди, заявив Нестор Шуфрич в прямому ефірі програми "Свобода слова".

За словами члена фракції Партії регіонів Шуфрича, вчинок депутата Лук`янова, який викрав картку у спікера Яценюка під час першого голосування за прем`єра Тимошенко, не унікальний і не єдиний.

"Поверніть 5 карток Володимиру Михайловичу Литвину, Голові Верховної Ради України 4 скликання, які були вкрадені кимось – я не буду говорити, ким, - із представників колишньої опозиції. Також, будь ласка, поверніть 2 мої картки, які були витягнуті і зникли. І поверніть, будь ласка, картку першого президента України Леоніда Макаровича Кравчука, яка теж була поцуплена кимось із вас", - сказав Шуфрич.

Слова депутата ПР були звернені на адресу представників БЮТ. Політик додав, що тодішня коаліція не погрожувала опозиціонерам заявами в Генпрокуратуру . УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич: депутатські картки у Верховній Раді крали завжди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі