четвер, 21 квітня 2011 18:35

Судів в Україні немає - Тимошенко

Судів в Україні немає - Тимошенко

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко перед виходом із зали суду, на якому продовжили термін ув'язнення екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку, побажала йому удачі, а він у відповідь потиснув та поцілував її руку.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, Тимошенко зазначила: "Луценко прийшов на суд повністю підготовленим. Єдина підстава, яка була для його арешту, про те, що він не читає справу, взагалі зникла. Тепер немає ніяких підстав тримати людину під арештом".

Вона порівняла Луценка із десятком тисяч людей, які не можуть знайти правосуддя. "Тому я просто сказала тоді, що судів в Україні немає. Їх знищив діючий президент Віктор Янукович", - підкреслила опозиціонерка.

Тимошенко нагадала, що Луценко звернувся до Європейського суду з прав людини.

"Цей суд прийняв цю справу до впровадження і розглядатиме за скороченою процедурою. Будемо з нетерпінням чекати рішення", - сказала політик.

Нагадаємо, сьогодні Апеляційний суд Києва задовольнив подання слідчого Генеральної прокуратури Сергія Войченка про продовження терміну перебування під вартою екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка до п'яти місяців. Луценко залишається під вартою до 26 травня.

Зараз ви читаєте новину «Судів в Україні немає - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі