пʼятниця, 17 серпня 2012 15:12

Спецтема: Луценко за ґратами

Судді Луценка Медушевській радять піти в монастир

Судді Луценка Медушевській радять піти в монастир
За словами нардепа, Медушевській треба йти в монастир і відмолювати свої тяжкі гріхи. Фото: compromat.ua

У Анни Медушевської, яка засудила екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка до двох років обмеження волі, немає майбутнього як судді.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп-"нунсівець" Юрій Кармазін.

"Мені шкода цю дівчину. У неї може бути майбутнє тільки як у людини, яка вчинила злочин проти правосуддя. Вона засудила невинних людей. Суддя знала, що вони не винні. Але я не бажаю їй сидіти за тими ґратами, за якими сидів Юрій Луценко. Думаю, їй треба йти в монастир і відмолювати свої тяжкі гріхи. Ми будемо молитися, щоб Господь вибачив її і направив на шлях істинний", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кармазін назвав сьогоднішній вирок Луценку безглуздим

Депутат розповів, що спілкувався у Чернівецькій області з двома колишніми суддями, які стали черницями.

"Коли вони працювали на посадах, то виконували вказівки, керувалися егоїстичними інтересами. А потім життя їх покарало, і вони пішли спокутувати свої гріхи", - зауважив Кармазін.

За його словами, вирок, який винесла Медушевська, мало що значив в юридичному аспекті, адже "не міг Луценку нічого добавити".

"Але зараз вони можуть сказати, що прийняли рішення про обмеження волі всього на два роки. Тобто: "Ми ж не такі вже кровожерливі". Та ні. Йдеться про те, що ви ні за що притягнули людину до відповідальності. Це означає, що зараз будь-кого можна схопити на вулиці, одягнути наручники і посадити за  ґрати. В країні перестала діяти Європейська Хартія та загальновизнані цінності. Зараз просто почали топтатися по Конституції", - наголосив політик.

Зараз ви читаєте новину «Судді Луценка Медушевській радять піти в монастир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі