понеділок, 02 квітня 2007 12:12

Суд зобов"язав Черновецького відновити Ткачука на посаді директора ТРК "Київ"

Оболонський районний суд зобов"язав мера Києва Леоніда Черновецького відновити Валерія Ткачука на посаді директора комунальної телекомпанії "Київ". Про це Ткачук повідомив з посиланням на рішення суду.

"Рішення (суду) позитивне... про відновлення мене на роботі з 17 травня 2006 року, коли мене звільнили", - сказав Ткачук.

З його слів, рішення суду підлягає негайному виконанню.

Інших подробиць Ткачук не повідомив.

У січні Оболонський райсуд визнав незаконним відсторонення мером Києва Леонідом Черновецьким Валерія Ткачука від обов"язків директора комунальної телекомпанії "Київ" на час проведення службового розслідування.

У травні 2006 року Ткачук звернувся до Оболонського райсуду з двома позовами: першим - про визнання незаконним його звільнення з посади директора на час службового розслідування, другим - про відновлення його на посаді.

У травні Черновецький звільнив Ткачука у зв"язку з закінченням його повноважень.

У квітні Черновецький відсторонив Ткачука від виконання обов"язків директора телекомпанії на час проведення службового розслідування у зв"язку з фактами неналежного виконання Ткачуком службових обов"язків, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Суд зобов"язав Черновецького відновити Ткачука на посаді директора ТРК "Київ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі