четвер, 08 травня 2008 20:23

Суд залишив Катеринчука на мерські вибори

Окружний адміністративний суд Києва залишив без задоволення позовну вимогу кандидата на посаду Київського міського голови Володимира Шпаковича щодо зняття з виборчих перегонів у столиці Миколу Катеринчука.

Про це повідомили у прес-службі кандидата в мери столиці Катеринчука.

За даними прес-служби, відповідне рішення було оприлюднене сьогодні під час судового засідання.

"Я не виключаю, що сімдесят-якийсь там кандидат на посаду мера звернувся до суду, аби зняти мене з перегонів за вказівкою чинної київської влади", - заявив Катеринчук. При цьому він наголосив, що позовна заява "просто не могла бути задоволена, оскільки позивач навіть не надав суду достовірно встановлених юридично значимих фактів порушень виборчого законодавства з мого боку, а в судовому засіданні були оголошені виключно припущення, що встановлено у судовому рішенні".

За словами Катеринчука, так і незрозуміло, в яких саме порушеннях його, як кандидата, намагалися звинувачувати.

"Та попри все я радий, що подібні дії вчиняються по відношенню до мене, що дає мені можливість остаточно пролити світло, і через суд також, на шалений тиск, який вчиняють по відношенню до мене", - додав Катеринчук. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Суд залишив Катеринчука на мерські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі