вівторок, 18 листопада 2008 09:36

Суд залишив без депутатства бютівського "зрадника"

Одеський окружний апеляційний адміністративний суд залишив в силі рішення окружного адмінсуду Одеської області про відмову в розгляді позову депутата від БЮТ Ігоря Рибакова про незаконність позбавлення його депутатських повноважень. Про це пише "Комерсант-Україна". У БЮТ вважають, що тепер у Центрвиборчкому немає перепон для реєстрації нового депутата від БЮТ. Тим часом, Рибаков стверджує, що в БЮТ роблять передчасні заяви. Він упевнений, що суд не приступив до розгляду справи по суті, а значить, немає підстав і для заяв про позбавлення його депутатських повноважень.

"Рішення суду вступило в закону силу, і сьогодні немає ніяких перешкод для того, щоб ЦВК зареєструвала наступного кандидата в народні депутати за списком БЮТ Олега Тищенка", - сказав нардеп від БЮТ Андрій Портнов. За його словами, БЮТ вже звернувся до Центрвиборчкому з проханням "повернутися до розгляду звернення блоку з приводу рішення про реєстрацію" Тищенка. Крім того, БЮТ має намір звернутися до керівництва Верховної ради з проханням оповістити на найближчому пленарному засіданні рішення з"їзду БЮТ від 30 червня про припинення депутатських повноважень Рибакова і, відповідно, про припинення нарахування йому заробітної плати, а також блокувати його картку для голосування.

Зараз ви читаєте новину «Суд залишив без депутатства бютівського "зрадника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі