четвер, 11 листопада 2010 19:23

Суд визнав дійсними вибори в Одесі

Суд визнав дійсними вибори в Одесі

Одеський окружний адмінсуд відмовився задовольнити позов представників кандидата на пост мера Одеси Едуарда Гурвіца на бездіяльність міської виборчої комісії.

12 листопада буде розглянуто апеляцію на це рішення окружного суду, заявив представник партії "Фронт Змін" Артем Грушанський.

Представники Гурвіца також подали ще один позов в окружний адмінсуд. В позові представники екс-мера вимагають скасувати рішення міськвиборчкому про оголошення Олексія Костусєва міським головою і провести повторний підрахунок голосів, пише Дзеркало тижня.

Раніше Едуард Гурвіц звернувся з позовом до Одеського окружного адмінсуду, щоб домогтися анулювання результатів голосування на виборах мера Одеси. Предметом даного позову є визнання протиправними дій територіальної виборчої комісії щодо встановлення результатів виборів Одеського міського голови. У позовних вимогах також зазначена необхідність обов'язкового повторного підрахунку голосів виборців.

Нагадаємо, що за підсумками місцевих виборів міським головою Одеси був обраний представник Партії регіонів Олексій Костусєв. Він прийняв присягу мера 6 листопада.

Попередник Костусєва Едуард Гурвіц заявив, що буде оскаржувати результати виборів.

Зараз ви читаєте новину «Суд визнав дійсними вибори в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі