Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 16:07

Суд вирішив, що Кернес має відповісти за копняк

Сьогодні Апеляційний суд Полтавської області підтвердив законність порушення кримінальної справи стосовно секретаря Харківської міської ради Геннадія Кернеса за фактом хуліганських дій, внаслідок яких були заподіяні тілесні ушкодження депутату міськради Андрію Руденку і його помічниці Світлані Семко.

Про це повідомили в Апеляційному суді Полтавської області.

Суд залишив без змін постанову Червонозаводського районного суду м. Харкова від 2 липня 2008 року, яким було відмовлено Кернесу в задоволенні скарги на постанову про порушення стосовно нього кримінальної справи.

Як повідомлялося раніше, 24 червня 2008 року прокурор Харківської області Василь Сенчук виніс постанову про порушення проти секретаря Харківської міськради Кернеса кримінальної справи за фактом хуліганства згідно з ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Ця постанова була оскаржена Кернесом у Червонозаводському районному суді міста Харкова. В результаті слухання суд залишив скаргу без задоволення.

Після цього секретарем Харківської міської ради Кернесом була подана апеляція до Апеляційного суду Харківської області. Для забезпечення об`єктивного розгляду справи Верховний суд України змінив підсудність і передав справу до Апеляційного суду Полтавської області, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Суд вирішив, що Кернес має відповісти за копняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути