субота, 05 квітня 2008 11:48

Суд повернув землю, яку роздала Київрада

Київський апеляційний господарський суд скасував низку рішень Київради від 1 жовтня 2007 року про виділення столичної землі для житлової забудови.

Як повідомив прокурор Києва Євген Блажівський на колегії Генпрокуратури, рішення суду ухвалені 27 березня за позовами столичної прокуратури.

Зокрема, суд визнав незаконними рішення Київради про передачу земельних ділянок у Голосіївському районі: площею 79,54 га обслуговуючому кооперативу "Медтехнік" на вул. Лісничій; 99,74 га кооперативу "Житлодар" на вул. Комунальній; 42,9 га кооперативу "Тарасовець" на вул. Академіка Заболотного, 121,47 га кооперативу "Транспортник" на 21-му кілометрі Столичного шосе.

Також суд скасував рішення про передачу 85,04 га кооперативу "Містобудівник" для житлової забудови по вул. Пухівській у Деснянському районі.

Загальна площа вказаних земельних ділянок складає 428,69 гектарів, повідомляє Дзеркало тижня.

Всього за фактом сесії 1 жовтня столична прокуратура подала позови щодо 17 кооперативів, яким була виділена земля. Інші 12 позовів знаходяться у судах різних інстанцій, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Суд повернув землю, яку роздала Київрада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі