четвер, 16 жовтня 2008 16:04

Суд повернув суддю Отрош у Печерський райсуд

Окружний адміністративний суд міста Києва припинив дію указу Президента про звільнення з посади голови Печерського суду столиці Інни Отрош. Про це повідомив народний депутат Андрій Портнов (фракція БЮТ).

За його словами, відповідне рішення суд ухвалив сьогодні. "Таким чином, чергова незаконна дія Президента зупинена", - сказав Портнов.

При цьому він відзначив, що дивовижним чином позиція глави держави співпала з вчорашньою заявою члена фракції Партії регіонів Сергія Ківалова, що у разі ліквідації Окружного адміністративного суду його функції виконуватиме Печерський суд. Портнов відзначив, що така заява Ківалова співпала з Указом Президента про призначення "кума Ківалова Володимира Колесніченка" головою Печерського суду.

"Це свідчить про скоординовану позицію Партії регіонів і Секретаріату Президента в дезорганізації судочинства", - цитує його слова УНІАН.

Народний депутат від БЮТ, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань правосуддя Олена Шустік заявила сьогодні, 16 жовтня, що президент України Віктор Ющенко призначив головою Печерського районного суду Києва Колесніченка, звільнивши з цієї посади Отрош.

Зараз ви читаєте новину «Суд повернув суддю Отрош у Печерський райсуд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі