четвер, 14 січня 2016 08:25

Суд над Савченко, розмова Обами й Путіна, збитки від енергоблокади Криму - головні події ночі

Суд над Савченко, розмова Обами й Путіна, збитки від енергоблокади Криму - головні події ночі
Фото: www.ukrinform.ua

Gazeta.ua пропонує найцікавіші новини за минулу ніч четверга, 14 січня.

1.У Росії раптово припинили суд над українською льотчицею Надією Савченко. На засіданні суду її заборонили знімати. Льотчиця змарніла, сильно схудла. Вона заявила що, це її "найважчий останній бій".

2."Прокуратура" Криму оцінила збитки від енергоблокади в 361 млн рублів. Про це повідомила так званий старший помічник прокурора "республіки" по взаємодії зі ЗМІ Наталя Бояркін.

3.Президенти США Барак Обама і Росії Володимир Путін телефоном обговорили ситуацію в Україні та Сирії. Про це повідомили у Білому домі.

4.США вважали б за краще не створювати перешкод російській економіці, проте змушені піти на такий крок для захисту інтересів України та світового порядку. Про це заявив радник президента США Барака Обами із зовнішньої політики Бен Родс.

5.Родичі загиблих в авіакатастрофі малазійського Boeing MH17 вимагають від прем'єр-міністра Нідерландів Марка Рютте запустити міжнародну кампанію з отримання радіолокаційних знімків, які можуть допомогти визначити, звідки була випущена ракета, що збила літак.

Зараз ви читаєте новину «Суд над Савченко, розмова Обами й Путіна, збитки від енергоблокади Криму - головні події ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі