четвер, 19 січня 2012 21:25

Спецтема: Луценко за ґратами

Суд над Луценком триває вже 11 годин

Суд над Луценком триває вже 11 годин

Судове засідання з розгляду кримінальної справи відносно екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка триває вже майже 11-ть годин, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Незважаючи на те, що в справі були численні перерви, практично весь час Луценко перебуває в клітці в залі суду.

Під час того, коли суд слухав справу за закритими дверима, судді встигли відхилити заяву адвокатів про свій відвід, відхилити клопотання про перенесення засідання у зв'язку із закінченням робочого дня і допитати одного свідка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Луценка втретє за день приїжджала "швидка"

"Ми висловлювали недовіру суду, вони відхилили. Незважаючи на те, що сидить медкомісія в залі, щоб в будь-яку хвилину надати допомогу Луценко прокуратура заявляє, що немає ніяких підстав висловлювати недовіри, немає об'єктивних доказів, немає нічого. А те, що тричі швидка приїжджала, що Луценко погано і вони в залі лікарів тримають - це для них не підстава. Абсурд повний", - сказала журналістам дружина екс-міністра Ірина Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У суді над Луценком сталася сутичка

У суді триває допит колишнього заступника Луценка Володимира Хоменко. У коридорі своєї черги чекають ще п'ятеро свідків.

Свідки звернулися до суду, що вони хочуть написати заяви про те, щоб їх викликали у п'ятницю, але судді вирішили продовжити допит.

Зараз ви читаєте новину «Суд над Луценком триває вже 11 годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі