середа, 20 серпня 2008 10:53

Суд над коаліцією почнеться завтра

Суд над коаліцією почнеться завтра
У четвер Конституційний суд вирішуватиме, чи існує у Верховній Раді коаліція. Про це повідомив "регіонал", екс-міністр юстиції Олександр Лавринович.

На відкритому засіданні розглядатиметься відповідне представлення, підписане 105 депутатами-"регіоналами".

Нагадаємо, що воно було направлене ще минулої сесії після того, як з коаліції вийшли "бютівець"Рибаков і "нунсівець"Бут.

Точку зору "регіоналів" представлятимуть депутати Олександр Лавринович і Олена Лукаш, від парламенту в КС прибудуть бютівець Андрій Портнов і нунсівець Юрій Ключковський, секретаріат президента представлятиме Марина Ставнійчук.

"Це буде перше і єдине відкрите засідання суду, після чого розгляд цього питання перейде в закритий режим. Рішення, очевидно, ухвалять десь до середини вересня", - вважає один з учасників процесу, який попросив не називати його імені.

Лавринович вважає, що якщо КС винесе ухвалу на користь "регіоналів", то "в парламенті буде або створена нова коаліція, або президент призначить нові вибори", повідомляє Обком.

Зараз ви читаєте новину «Суд над коаліцією почнеться завтра ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі