четвер, 26 листопада 2020 18:55

Суд арештував Жовтневий палац і санаторій у Конча-Заспі

Суд арештував Жовтневий палац і санаторій у Конча-Заспі
Фото: glavcom.ua

Печерський районний суд Києва наклав арешт на низку об'єктів нерухомості, які належать Федерації профспілок України.

Про це йдеться у ухвалах Печерського суду, опублікованих в єдиному держреєстрі судових рішень.

Відповідно до ухвали, службовими особами Федерації професійних спілок України та інших суб'єктів господарської діяльності привласнено ряд об'єктів нерухомого майна державної власності в особливо великих розмірах.

"Накласти арешт на майно, заборонивши суб'єктам державної реєстрації вчиняти будь-які реєстраційні та нотаріальні дії в ЄДР речових прав на нерухоме майно, Державному реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстрі прав власності на нерухоме майно, Державному реєстрі Іпотек, Єдиному реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо внесення записів, пов'язаних з зміною власника, іпотекодержателя, інших записів, пов'язаних з відступлення права вимоги за договорами забезпечення, а також заборонивши розпорядження щодо наступних об'єктів нерухомого майна", - йдеться в повідомленні суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський виграв суд у мера Черкас

Арешт стосується понад 20-ти об'єктів нерухомого майна в різних містах України, серед яких, зокрема, Будинок профспілок, Міжнародний центр культури і мистецтв (Жовтневий палац), навчально-спортивна база "Святошин", санаторій "Жовтень" в Конча-Заспі тощо.

У Києві шахраї привласнили приміщення в Дарницькому районі, де розміщуються органи МВС. Викрали за допомогою підробних документів будівлю площею майже 90 кв.м. та вартістю понад 3 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Суд арештував Жовтневий палац і санаторій у Конча-Заспі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі