пʼятниця, 01 лютого 2008 14:05

Створення Антикорупційного бюро винесуть на РНБО

Рада національної безпеки й оборони на засіданні 15 лютого розгляне створення окремого правоохоронного органу з боротьби з корупцією.

Про це заявив заступник глави Секретаріату Президента Пукшин.

З його слів, на засіданні буде розглянуто концепцію реформування кримінальної юстиції, що припускає створення такого органу.

Після затвердження концепції Президент Віктор Ющенко направить у Верховну Раду законопроект про створення антикорупційного органу.

На думку Ющенка, 2008 рік повинен стати вирішальним в подоланні корупції в Україні.

Національна комісія зі зміцнення демократії й затвердження верховенства права схвалила проект концепції реформування кримінальної юстиції.

Міністерство внутрішніх справ і депутат Верховної Ради Геннадій Москаль (фракція блоку "Наша Україна - Народна Самооборона") ініціюють створення Антикорупційного бюро на базі підрозділів з боротьбі з організованою злочинністю МВС і підрозділів Служби безпеки України з боротьби з корупцією й організованою злочинністю, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Створення Антикорупційного бюро винесуть на РНБО ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі