четвер, 03 квітня 2014 15:52

Студенти кримських ВНЗ почали отримувати перші стипендії в рублях

Студенти кримських ВНЗ почали отримувати перші стипендії в рублях

У Криму студенти більше не отримують стипендії в гривнях.

Як повідомили учні Кримського інженерно -педагогічного університету, перші "російські стипендії" їм видали на днях. Правда щоб отримати їх, потрібно було вистояти чергу в касі, так як банкомати в Сімферополі не працюють.

Почали видавати стипендію в рублях і в Кримському економічному інституті Київського Національного Економічного Університету ім. В. Гетьмана.

Ще не отримали стипендії в рублях студенти майбутнього федерального вузу Криму - Таврійського національного університету ім. В.І.Вернадського. Співробітники навчального закладу сказав, що "час ще не прийшов". Видавати гроші будуть ближче до 14 квітня квітня.

Єдиним вузом, де побажали приховати інформацію про стипендії, виявився Кримський університет культури, мистецтв і туризму. У бухгалтерії навчального закладу журналістам запропонували прийти і звернеться з цим питанням особисто до ректора .

Зараз ви читаєте новину «Студенти кримських ВНЗ почали отримувати перші стипендії в рублях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі