Ексклюзиви
четвер, 23 жовтня 2008 13:00

Стретович назвав чутки про відставку Балоги політичною грою

Стретович назвав чутки про відставку Балоги політичною грою
Народний депутат від "Народної самооборони" Володимир Стретович пояснив заяву Віктора Балоги про відставку з посади голови СП трьома причинами.

"Знаю Віктора Івановича багато років, можу допустити велику гру. Тобто, Балога приносить себе в жертву для стабілізації в країні, але Президент не приймає його відставку. І це може бути обманом виборця. В цьому випадку дивіденди Балоги зростають в очах опонентів, його ворогів", - сказав Стретович, натякнувши на опонентів Балоги в таборі самого ж Президента.

Іншою причиною заяви Балоги Стретович назвав провал створення коаліції ПР і президентської партії: "Це може бути внутрішній стан Віктора Івановича, викликаний невдалим проектом зі створення широкої коаліції з Партією регіонів впродовж останнього року".

Також Стретович не виключив, що відставка Балоги може бути викликана спробою створення коаліції між президентською силою і БЮТ. "Відставка Балоги також може бути викликана умовою однієї з політичних сил для побудови нової коаліції в парламенті і непроведення позачергових виборів", - сказав Стретович.

"У будь-якому випадку, якщо відставка відбудеться - це благо для країни", - цитує його слова proUA.
Зараз ви читаєте новину «Стретович назвав чутки про відставку Балоги політичною грою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути