пʼятниця, 25 січня 2013 10:49

Штраф за "мигалки" сягне 68 тисяч гривень

Штраф за "мигалки" сягне 68 тисяч гривень
Сергій Міщенко пропонує штрафувати за нелегальні мигалки. Фото: genshtab.censor.net.ua

Народний депутат Сергій Міщенко пропонує внести зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення, які унеможливить уникнення покарання за незаконне встановлення та використання спецсигналів. Штраф збільшиться до 68 тисяч гривень.

Відповідний проект закону зареєстрований на сайті Верховної Ради України, повідомили в прес-службі народного депутата Сергія Міщенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська влада має отримувати зарплату тільки за виконану роботу - віце-спікер

Згідно з документом, тепер до відповідальності притягуватимуться не лише власники транспортних засобів, а й ті особи, що видавали незаконні дозволи та станції техобслуговування, котрі безпосередньо встановлювали спецсигнали.

За словами Міщенка, зараз власники, так званих мигалок, уникають відповідальності через невдале формулювання диспозиція статті 1225 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за якою притягти до відповідальності можна лише за сукупності одночасно двох порушень: незаконного встановлення та використання спецсигналів.

Зараз ви читаєте новину «Штраф за "мигалки" сягне 68 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі