четвер, 15 січня 2009 11:44

Стоян: Депутати "працюватимуть" на Мальдівах, Канарах і в Австрії

Депутати не переробили, але є Конституція і закон, по яких розрив між сесіями повинен складати 2 тижні. Не треба було робити вигляд, що всі вже аж таки за народ.

Таку думку висловив народний депутат України від Партії регіонів Олександр Стоян, коментуючи рішення парламенту про те, що з 19 січня депутати не підуть на канікули, а працюватимуть в комітетах і фракціях, а також з виборцями.

"Це обман народу, ніхто в комітетах працювати не буде", - сказав А.Стоян. Він нагадав, що Партія регіонів ставила питання про те, аби парламент попрацював в пленарному режимі.

"З дня внесення нашого проекту резолюції про недовір"я уряду повинно пройти 10 днів, і ми хотіли ще в січні заслуховувати звіт уряду, оскільки ситуація в країні критична", - сказав парламентар. За його словами, депутати, які були проти того, аби заслуховувати звіт уряду, не проголосували за роботу парламенту без канікул в пленарному режимі. "Вони внесли свою постанову, якою наділи рожеві окуляри на виборців, адже всі розуміють, що в комітетах ніхто працювати не буде", - відзначив А.Стоян.

"Наприклад наш соціальний комітет всі закони, які були, розглянув до Нового року. Немає сенсу працювати в комітетах, а робота з виборцями - це, як сказав один народний депутат, робота з виборцями на Мальдівах, на Канарах або в Австрії. Всі взяли квитки і відпустки", - підкреслив співбесідник ІМК.

Парламентар також вважає, що з правової точки зору роботу парламенту треба було реалізувати так, щоб не було потреби продовжувати її.

"Я розумію, що депутати не переробили, але є Конституція і закон, по яких розрив між сесіями повинен складати 2 тижні. Не треба було робити вигляд, що всі вже аж таки за народ", - резюмував А.Стоян.

Зараз ви читаєте новину «Стоян: Депутати "працюватимуть" на Мальдівах, Канарах і в Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі