вівторок, 30 жовтня 2012 14:19

Столиця і Київська область виходять на перший план по фальсифікаціям — Тягнибок

Столиця і Київська область виходять на перший план по фальсифікаціям — Тягнибок
Олег Тягнибок. Фото: lenta.zp.ua

Основна боротьба між владою та опозицією наразі відбувається в Києві та Київській області.

Про це на брифінгу повідомив лідер ВО "Свободи" Олег Тягнибок.

"Столиця і Київська область виходять на перший план по фальсифікаціям. Маємо проблему в тому, що саме в Київській області, з її очільником Присяжником не здає фальсифікаторські позиції. Ми пам'ятаємо нахабні фальсифікації на минулих виборах до місцевої влади, і зараз ми бачимо, що Присяжнюк далі рулить", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Симоненко хоче повернути пропорційну систему

Він зазначив, що наразі саме з Київської області до ЦВК надходить менш за все результатів. Він припустив, що саме в цьому регіоні оголошення результатів буде затягуватися якомога довше. "Загалом наша оцінка фальсифікацій виборів однозначно буде дана після результатів саме по Київській області, бо саме тут - епіцентр боротьби між опозицією та владою",

"Київ — влада програла, а якщо вона програла столицю, то вона загалом програла державу. Я переконаний, що жоден київський округ не опиниться в руках кримінально-олігархічних кланів, які зараз є при владі", - додав Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проблем зі списком виборців не було на 55% дільниць - "Опора"

Він зауважив, що саме зараз відбувається остаточне формування майбутньої ВР: "Боротьба продовжується. На цьому останньому етапі вирішується доля наступної ВР, бо від мажоритарних округів багато що залежить", - резюмував лідер "Свободи".

Зараз ви читаєте новину «Столиця і Київська область виходять на перший план по фальсифікаціям — Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі