пʼятниця, 29 квітня 2011 10:47

Столичний міліціонер видурював у бізнесмена 25 тисяч гривень

Столичний міліціонер видурював у бізнесмена 25 тисяч гривень

У Києві заарештували заступника начальника Дарницького райуправління міліції, який вимагав у підприємця 25 тисяч гривень за розміщення кіоску. Його затримали працівники СБУ та УБОЗ прямо на "гарячому".

У цей час підприємець передавав бізнесменові останній "транш" у розмірі 8 тисяч гривень, 15 тисяч міліціонер отримав напередодні, пише Сегодня.

Як розповіли в МВС, він вимагав гроші за те, що не буде перевіряти законність розміщення МАФу. А потім просив ще й щомісячну винагороду у розмірі 10 тисяч гривень. Коли правоохоронці провели обшук у його службовому кабінеті, то виявили блокноти з прізвищами людей. Проти кожного - сума "данини": від 2 до 5 тис. грн.

Прокуратура порушила кримінальну справу. Хабарникові загрожує від 5 до 10 років в'язниці.

Нещодавно повідомляли, що за хабар у $ 7 тисяч був затриманий помічник прокурора Подільського району. Він вимагав гроші за те, що за результатами перевірки фірми не буде порушено кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Столичний міліціонер видурював у бізнесмена 25 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі