вівторок, 18 травня 2021 07:29

Степанов почав власну політичну гру - "слуга народу"

Степанов почав власну політичну гру - "слуга народу"
За словами Корнієнка, в Україні "серйозні ями" з вакцинацією у вихідні. Фото: facebook.com/maksym.stepanov.official

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов, якого можуть звільнити найближчим часом, розпочав власну політичну гру.

Якщо глава МОЗ хоче будувати власну політичну кар'єру, то не потрібно йому заважати, заявив перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко в ефірі одного з телеканалів. Він також підтвердив, що причина відставки Степанова - провал вакцинації від коронавірусу.

"Одна частина - це отримати вакцини в країну, в чому допомагає політичне керівництво, а інша - організувати процес вакцинації, зокрема в тимчасовому вимірі. Це дуже чутливе питання в усьому світі. Якщо ти недбало або неефективно робиш маленький шматочок роботи, наприклад, невчасно подзвонив, поїхав або несвоєчасно почав реалізовувати на папері домовленість, яку політично досяг із керівництвом компанії президент країни, то ти просто втрачаєш вакцину", - додав він.

За словами Корнієнка, в Україні "серйозні ями" з вакцинацією у вихідні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степанов заявляє, що не писав заяв. Шмигаль звинувачує в провалі вакцинації

Минулого тижня во Верховної Ради надійшло подання прем'єр-міністра про відставку Степанова. Він керує МОЗ з березня минулого року.

Натомість Степанов записав відеозвернення, у якому заявив, що не писав жлдних заяв, а подання прем'єра про його відставку пояснив тим, що він занадто активно відстоював інтереси медиків.

Кадрові питання запланували розглянути у вівторок, 18 травня, на позачерговому засіданні Ради.

Зараз ви читаєте новину «Степанов почав власну політичну гру - "слуга народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі