Ексклюзиви
четвер, 02 вересня 2010 10:06

Стельмаха можуть звільнити

Стельмаха можуть звільнити
Політолог Віктор Небоженко вважає, що голову НБУ Володимира Стельмаха чекає звільнення. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

За словами експерта, влада відправить Стельмаха на пенсію після того, як він виконає певну задачу.

"Голова НБУ має наважитись на страшну зраду і допомогти донецьким політикам розгромити банківський пул націонал-демократів на чолі з Ющенком. Яким чином – не знаю.

У "регіоналів" є велика проблема - фінансово-банківське збідніння, на чолі якого – Стельмах і Ющенко. Це та група, яка увела великі гроші,отримані від МВФ під час кризи. Вони через Нацбанк і структури, які до нього близькі, були виведені закордон за декілька діб. Тоді наче б то відбувалося рефінансування банків, які обирав саме Стельмах", - пояснив Небоженко.

Він наголосив, що "регіоналів" дуже цікавить доля цих грошей. "Стельмах же хотів іти на пенсію. Але вони сказали: Сиди, доки ми не будемо знати, де гроші. Якщо за нього візьметься голова СБУ Валерій Хорошковський, то Стельмах все розкаже. Якщо Азаров, то ні.

"Регіоналам" потрібні ці гроші", - зауважив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Стельмаха можуть звільнити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути