вівторок, 07 жовтня 2008 11:08

Стецьків запропонував не слухати Ющенка і створити коаліцію з БЮТ

Фракція "Наша Україна – Народна самооборона" має визначитись щодо створення коаліції з Блоком Юлії Тимошенко самостійно на своєму засіданні, незважаючи на позицію Президента.

Про це в інтерв"ю журналістам заявив народний депутат від НУ-НС Тарас Стецьків.

За його словами, має відбутись сьогодні засідання фракції, на якому повинна бути висловлена позиція фракції щодо питання відновлення демократичної коаліції.

"Позицію Президента ми почули. Точка зору Президента є однозначною – ніяких переговорів з БЮТ він не хоче і не хотів. Він налаштований на дострокові вибори, і фракція, напевне, послухавши точку зору Президента, мала б прийняти своє рішення", - сказав Стецьків.

Депутат припускає, що таким зборам фракції може протидіяти партія "Народний Союз Наша Україна".

Сьогодні депутат Анатолій Гриценко (НУ-НС) заявив, що на зустрічі з членами фракції НУ-НС Президент України Віктор Ющенко дав час до вечора створити коаліцію між БЮТ і Партією регіонів, "Нашу Україну – Народну самооборону" на створення коаліції з БЮТ він не орієнтував, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Стецьків запропонував не слухати Ющенка і створити коаліцію з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі