пʼятниця, 28 березня 2008 10:05

Стецьків вважає Балогу куратором партії "Єдиний центр"

Депутат Верховної Ради, заступник голови фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Тарас Стецьків вважає, що глава Секретаріату Віктор Балога курирує партію "Єдиний центр".

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "Україна" увечері 27 березня.

"Я можу побажати партії "Єдиний центр", яку, швидше за все, курирує Віктор Балога, успіху. Я думаю, що цей успіх буде близький до нуля", - сказав він.

На думку парламентарія, створення цієї політичної сили є агонією депутатів Ради від фракції НУНС, які раніше вийшли з партії "Народний Союз Наша Укриана".

"Я думаю, що це (створення партії), швидше за все, - свідчення агонії тих людей, які думали розвалити блок НУНС у цілому й партію "Наша Україна" зокрема", - сказав він.

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко скептично ставиться до створення партії "Єдиний центр".

27 березня партія "Єдиний центр" провела установчий з"їзд у Києві.

У новостворену партію частковості ввійшли депутати Ради від НУНС Оксана Білозір, Ігор Кріль, Леся Оробець, Михайло Полянчич, Віктор Тополов, а також голова Херсонської обласної державної адміністрації Борис Силенков.

У січні-лютому всі вони вийшли з партії "Народний Союз Наша Україна" разом із главою Секретаріату Віктором Балогою.

Після їх виходу з партії в ЗМІ з"явилася інформація про наміри Балоги створити нову пропредизентську політичну партію, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Стецьків вважає Балогу куратором партії "Єдиний центр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі