пʼятниця, 13 червня 2008 11:49

Стецьків підозрює, що Литвин не хоче стабіліції демкоаліції

Якби Литвин насправді хотів стабілізації в Україні, його блок став би третім учасником коаліції. Про це заявив народний депутат України від НУ-НС Тарас Стецьків, коментуючи заяву народного депутата, лідера Блоку свого імені Володимира Литвина про те, що економічний блок уряду повинен піти у відставку задля збереження коаліції.

"Литвин має право на свою точку зору, але він повинен привести аргументи, чому економічний блок уряду повинен йти у відставку", - сказав політик.

На думку Стецьківа, економічний блок не настільки відповідальний за ситуацію в Україні, щоб в ім"я збереження коаліції відправляти його у відставку, тим більше що інфляцію поступово вдається поставити під контроль.

Також нардеп зазначив, що у Литвина дуже відчужена позиція: "Він, як лідер блоку, повинен був би в першу чергу дати відповідь на питання, чому до цього часу його блок займає таку невизначену позицію, що межує з деструктивністю і злорадністю, відносно складної ситуації в демократичній коаліції".

"Якби Володимир Литвин насправді хотів стабілізації в Україні і зміцнення демократичної коаліції, то його блок став би третім учасником цієї коаліції", - підсумував співрозмовник ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Стецьків підозрює, що Литвин не хоче стабіліції демкоаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі