понеділок, 17 березня 2008 12:25

Стецьків назвав Януковича провокатором

Народний депутат від НУ-НС Тарас Стецьків називає провокацією заяву лідера Партії регіонів Віктора Януковича про можливість створення коаліції між ПР і БЮТ.

В інтерв"ю сайту НУ-НС він висловив переконання, що БЮТ не піде на переговори з Партією регіонів із цього приводу.

На думку Стецьківа, така заява "це спроба кинути тінь і посіяти зерно недовіри між БЮТ і НУ-НС, бо коли лунає така заява, то відразу виникає підозра в якихось сепаратних переговорах на тему іншого формату коаліції".

"Для нас є очевидним, що БЮТ не піде на такі переговори. Про це свідчать і заяви лідера БЮТ про те, що вони ніколи не будуть об"єднуватись з Партією регіонів", - додав депутат.

"Заява Януковича про можливе об"єднання в коаліцію з БЮТ носить досить провокативний характер. Це чергова спроба Партії регіонів у будь-якій конфігурації повернутися до влади", - переконаний Стецьків.

"Минулого місяця вони пробували це зробити шляхом блокування Верховної Ради, думаючи що їм вдасться схилити блок "Наша Україна – Народна Самооборона" до такого об"єднання. Тепер вони починають розхитувати коаліцію з іншого боку", - зазначив він.

"Партія регіонів готова об"єднатися і укласти союз хоч з чортом, якщо це їх поверне до влади", - сказав Стецьків, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Стецьків назвав Януковича провокатором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі