середа, 20 жовтня 2010 13:21

Стецьків натякнув, що Каськів продався за 25 мільйонів

Стецьків натякнув, що Каськів продався за 25 мільйонів

Народний депутат Тарас Стецьків вважає, що виділення майже 25 мільйонів на фінансування Укрнацпроекту є купівлею лідера партії "Пора" Владислава Каськіва.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Це є фінансування не проектів, не партії, а лідера. "Порі" від цього нічого не перепаде. А от працевлаштування і фінансування лідера "Пори", який, на жаль, дискредитував "Пору", дискредитував, напевно, кінцево, то це правда", - зазначив "самооборонець".

Стецьків вважає, що Укрнацпроект тільки стане тимчасовою піар-кампанією Партії регіонів і діючої влади.

"Для Януковича це одна з фішок, якою він буде маніпулювати виборцями. Так звані п'ять національних проектів, які покликані показати виборцю, що влада має стратегію, що Партія регіонів знає, куди вести країну. Але це фішка. Великий національний проект — не більш, як мильна бульбашка. Те, чим займається Каськів — це працевлаштування лідера колись знаменитої "Пори". Будуть писати якісь папери, обґрунтування, і все потім забудеться. Ця влада не має уявлення, куди рухати країну. І вибрати десять національних проектів, які потребують колосального фінансування (а колосальне фінансування є тільки тоді, коли є довіра до влади всередині країни і довіра до влади міжнародного світу, а в нас нема ні того, ні другого) то ці проекти будуть хорошою тимчасовою піар-кампанією, хорошою мильною булькою, яка потім через деякий час просто забудеться", - переконаний "нунсівець".

Нагадаємо, що вчора Верховна Рада виділила майже 25 мільйонів на фінансування Укрнацпроекту.

Керівником робочої групи з реалізації національних проектів призначено народного депутата Владислава Каськіва, члена фракції "Наша Україна - Народна самооборона".

Зараз ви читаєте новину «Стецьків натякнув, що Каськів продався за 25 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі