понеділок, 28 січня 2008 12:10

Стецьків: Балога намагається розколоти коаліцію чужими руками

Заступник голови фракції "НУ-НС" Тарас Стецьків вважає, що поведінка іншого члена "НУ-НС" Ігоря Кріля може бути розцінена як провокація конфлікту всередині коаліції.

Так Стецьків прокоментував заяву Кріля про те, що блок не розглядатиме у парламенті жодних кадрових питань до ухвалення 12 законопроектів, внесених президентом.

"Поведінка народного депутата Кріля взагалі виходить за рамки будь-якої політичної пристойності, депутатської етики і партійної чи блокової дисципліни", - сказав депутат в ефірі Радіо "Свобода".

"Людина фактично самочинно присвоїла собі право виступати від імені блоку, на що її ніхто ніде не вповноважував", - додав він.

Стецьків наголосив, що "така поведінка народного депутата Кріля не тільки дискредитує його особисто, вона фактично кидає тінь на блок, а вважаючи досить близькі відносини Кріля з Віктором Балогою, вона у фракції у нас породжує дуже і дуже серйозні підозри і припущення, що це не просто так".

"У даному випадку, щоб не нагнітати конфлікт, не роздувати його, якщо президент чітко і ясно наполягає, що спочатку ми повинні розглядати 12 законів, а потім кадрові питання – що ж, будь ласка", - сказав депутат.

"Але в даному випадку ставити такі ультиматуми, які дозволив собі ставити Кріль, – на мою думку, це відверто провокувати конфлікт всередині коаліції", - додав він, пише Українська правда. 

Зараз ви читаєте новину «Стецьків: Балога намагається розколоти коаліцію чужими руками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі