середа, 11 січня 2012 16:53

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Стан Тимошенко стабільний, проводити з нею слідчі дії можна - МОЗ

Стан Тимошенко стабільний, проводити з нею слідчі дії можна - МОЗ

Стан здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко дозволяє проводити з нею слідчі дії, заявила заступник голови комісії Міністерства охорони здоров'я Галина Сіроштан.

"Я була сьогодні у Юлії Володимирівни, оглядала її, її стан здоров'я не погіршився і оцінюється як стабільний", - сказала вона журналістам у середу в Харкові.

Сіроштан зазначила, що комісія МОЗ рекомендувала Тимошенко скористатися послугами фахівців з масажу та лікувальної фізкультури, проте екс-прем'єр в черговий раз відмовилася.

Вона також повідомила, що Тимошенко сподівається скористатися послугами особистого масажиста, однак рішення про його допуск буде ухвалювати керівництво Качанівській виправній колонії, де зараз перебуває екс-прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів закликають не політизувати ситуацію із запамороченням Тимошенко

У свою чергу начальник Качанівської колонії Юрій Первушкін зазначив, що масажист не подав документи, що підтверджують його кваліфікацію.

Зараз ви читаєте новину «Стан Тимошенко стабільний, проводити з нею слідчі дії можна - МОЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі