вівторок, 23 квітня 2019 23:04

Стало відомо, про що Порошенко говорив з депутатами БПП

Стало відомо, про що Порошенко говорив з депутатами БПП
Порошенко зустрівся з депутатами БПП. Фото: УНІАН

"Блок Петра Порошенка" проведе з'їзд партії після інавгурації нового президента.

Інавгурація повинна відбутися не пізніше 3 червня, повідомив глава фракції БПП у Верховній Раді Артур Герасимов після зустрічі членів фракції з президентом, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, Петро Порошенко на зустрічі із парламентською фракцією БПП заявив про намір брати участь у парламентських виборах восени 2019 року і необхідності формування партійних списків через праймеріз.

"Була озвучена позиція, що тепер під час вступу до команди проводитиметься праймеріз серед тих, хто захоче стати її членами", - пояснив Герасимов.

Він додав, що за результатами президентських виборів будуть зроблені відповідні висновки і в партійній структурі відбудуться кадрові зміни.

"Звичайно, будуть і кадрові рішення. Я маю на увазі, перш за все, партійну структуру", - сказав він.

"Ми чітко розуміємо, що одна з головних помилок - в інформаційній стратегії, тому що ми не змогли донести до людей всю значимість тих досягнень, які були отримані Україною як державою протягом цих п'яти років", - зазначив Герасимов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог на пальцях пояснив, чому програв Порошенко

Він повідомив, що фракція БПП ще раз збереться на засідання поточного тижня, щоб обговорити законопроект про імпічмент президента.

23 квітня чинний президент Петро Порошенко проводив закриту зустріч з депутатами та міністрами, яких делегувала в уряд партія БПП.
21 квітня відбувся другий тур виборів президента України.

За його результатами новим президентом став Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, про що Порошенко говорив з депутатами БПП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі