вівторок, 26 серпня 2008 09:58

Стало відомо, де і від чого лікувалася Тимошенко

Стало відомо, де і від чого лікувалася Тимошенко
У Юлії Тимошенко розвинулася далекозорість - вона почала погано бачити поблизу, тому лікарям довелося виписати їй окуляри. Про це стало відомо від людей з оточення ЮліїВолодимирівни.

Нагадаємо, що минулого тижня Андрій Кислинський, замглави Секретаріату президента, звинуватив Тимошенко в державній зраді і політичній корупції.

Нібито вона разом з Медведчуком, Суркісом, Кучмою і представниками ПР - Табачником і Клюєвим-молодшим на острові Сардинія затіяла змову проти Віктора Ющенка. Як говорив Кислинський, на гроші Кремля (виділено нібито 1 мільярд доларів) вона разом з цими людьми почала активно готуватися до майбутньої президентської кампанії.

Проте джерело в близькому оточенні Юлії Володимирівни розповіло, що вона насправді лікувалася в одній з німецькомовних країн.

З"ясувалося, що цією країною була Швейцарія. Те, що прем"єр не була на Сардинії, а лікувалася, в кінці минулого тижня заявила і сама Тимошенко

"Десь пів року тому у неї почав падати зір. Їй стало важко читати. Влітку вона двічі починала курс лікування в одній з швейцарських клінік. Вперше його довелося перервати через стихійне лихо в Західній Україні, а вдруге - минулого тижня через засідання РНБО, на якому її повинні були "пропісочити" через те, що, мовляв, Кабмін погано справляється з наслідками повені. Їй потрібно носити окуляри, але вона соромиться", - розповіли нам в оточенні Тимошенко. Тому і приховує хворобу. Як говорять друзі Тимошенко, вона, швидше за все, носитиме окуляри з подвійним склом в легкій сталевій оправі.

"Верхня частина скла не дає ніякого збільшення, так що вона спокійно може дивитися вдалину. А якщо вона щось читатиме, опустивши очі, то почне дивитися крізь збільшувальну нижню частину скла".

Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, де і від чого лікувалася Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі