середа, 17 квітня 2019 14:16

Штаб Порошенка просить ЦВК змінити правила проведення дебатів

Штаб Порошенка просить ЦВК змінити правила проведення дебатів
ЦВК встановила, що дебати мають відбуватися о 20:00 19 квітня на Суспільному телебаченні. Фото: Еспресо.TV

Штаб кандидата у президенти Петра Порошенка просить Центрвиборчком змінити правила проведення дебатів, щоб була змога, крім Суспільного телебачення, виступити і на "Олімпійському", на чому наполягає Володимир Зеленський.

Про це на брифінгу повідомив речник штабу Порошенка Олег Медведєв.

"Оскільки є закон, який вимагає дебатів на Суспільному, сьогодні від імені нашого кандидата його представник у Центральній виборчій комісії Руслан Князевич звертається до ЦВК із клопотанням про внесення змін до положення про порядок проведення дебатів", — сказав Медведєв.

У штабі Порошенка вважають, що Зеленський наполягає провести дебати на "Олімпійському" о 19:00 із розрахунком на те, що Порошенко не приїде, щоб не порушувати закон, і буде виступати на Суспільному телебаченні о 20:00.

"Порошенко готовий бути і там, і там", — запевнив Медведєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош про галас навколо дебатів: Нічого доброго в цьому взаємному тролінгу

Володимир Зеленський погодився на дебати з Петром Порошенком. При цьому висунув умову, що дебати мають пройти на стадіоні "Олімпійський". Порошенко пристав на умову. Однак кандидати не можуть погодити час спілкування, записуючи один одному відеозвернення.

Зараз ви читаєте новину «Штаб Порошенка просить ЦВК змінити правила проведення дебатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі