субота, 08 грудня 2007 16:24

СПУ визначиться по кандидатурі на президентські вибори

Соцпартія обов"язково буде брати участь у президентській виборчій кампанії.

Про це заявив секретар політради СПУ з питань популяризації партії, діяльності медіа-холдингу і креативної роботи Ярослав Мендусь.

"Соцпартія обов"язково буде брати участь у президентській виборчій кампанії. А по кандидатурі ми визначимося на партійному з"їзді. Я впевнений, що це буде авторитетний політик, здатний гідно представляти соціалістів і їхню ідеологію", - заявив секретар політради партії.

"Не готовий зараз спрогнозувати, коли будуть президентські вибори в Україні, тому що не виключаю, що вони можуть бути достроковими", - відзначив соціаліст.

За словами Мендуся, зараз у парламенті відбою не буде від бажаючих ініціювати дострокові вибори президента. Це може бути і БЮТ, і Партія регіонів, і комуністи, і навіть частина блоку "НУНС".

У той же час Мендусь не виключає і ще одних дострокових парламентських виборів. "Ми маємо справу з політичними технологіями, що не беруть до уваги закон, інтереси України і її громадян. Тому від політичних авантюристів можна чекати всього", - сказав він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «СПУ визначиться по кандидатурі на президентські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі