четвер, 20 березня 2008 17:18

Справу Рудьковського передали до суду

Справу Рудьковського передали до суду

Прокуратура міста Києва передала до суду кримінальну справу по звинуваченню колишнього міністра транспорту і зв"язку Миколи Рудьковського в розтраті державного майна в особливо крупних розмірах.

Прокуратура закінчила досудове слідство у справі.

Як повідомлялося, слідчий відділ прокуратури Києва по матеріалах СБУ порушив кримінальну справу по відношенню до Рудьковського за розтрату майна в особливо крупних розмірах під час приватної поїздки по авіамаршруту Киев-Париж-Киев і висунув звинувачення.

Нагадаємо, 11 лютого Печерський районний суд Києва вибрав запобіжним заходом для колишнього міністра транспорту і зв"язку Миколи Рудьковського узяття під варту.

Рудьковський заявив, що вирішення суду вибрати для нього запобіжним заходом узяття під варту - "замовлення з Банковою".

18 лютого Апеляційний суд ухвалив рішення про звільнення Миколи Рудьковського з-під варти і залишив в силі вирішення Печерського райсуду, прийняте в грудні минулого року по клопотанню СБУ, про обрання запобіжного екс-міністрові заходу у вигляді підписки про невиїзд.

Не дивлячись на це, Служба безпеці України висловлювала упевненість в неминучості покарання для колишнього міністра транспорту і зв"язку Миколи Рудьковського, повідомляє КорреспонденТ.

Зараз ви читаєте новину «Справу Рудьковського передали до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі