четвер, 30 листопада 2017 17:56

"Справу про рюкзаки" передадуть до суду за кілька тижнів

"Справу про рюкзаки" передадуть до суду за кілька тижнів
Справу про розтрату бюджетних грошей під час закупівлі рюкзаків для потреб Нацгвардії, у якій фігурує Олександр Аваков, можуть передати до суду протягом декількох тижнів. Фото: nv.ua

Справу про розтрату бюджетних грошей під час закупівлі рюкзаків для потреб Нацгвардії можуть передати до суду протягом кількох тижнів, повідомив директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник в інтерв'ю "Українські Новини".

У відповідь на питання, коли справу проти сина керівника МВС Арсена Авакова Олександра передадуть до суду, він сказав: "Точні терміни не скажу, але справа знаходиться на завершальній стадії. Питання кількох тижнів".

Ситник зауважив, що Міністерство внутрішніх справ не блокує розпочаті раніше процеси зі співробітництва з НАБУ в робочому порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд арештував 5 об'єктів нерухомості сина Авакова

31 жовтня НАБУ провело обшуки у сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра. Їх проводили в рамках розслідування справи про закупівлю МВС рюкзаків для Нацгвардії.

Згодом за підозрою у розтраті коштів під час закупівлі рюкзаків затримали Авакова-молодшого, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та представника фірми-переможця тендеру з постачання рюкзаків.

Згодом Авакова та Чеботаря відпустили під особисте зобов'язання.

14 листопада Апеляційний суд Києва залишив без змін запобіжний захід Авакову-молодшому.

Зараз ви читаєте новину «"Справу про рюкзаки" передадуть до суду за кілька тижнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі