пʼятниця, 10 листопада 2017 16:28

Справа Насірова пішла до суду

Справа Насірова пішла до суду
Роман Насіров. Фото: bbc.com

Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала до суду обвинувальний акт щодо відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова та керівника одного із департаментів ДФС Володимира Новікова.

Про це на брифінгу повідомив заступник глави САП Володимир Кривенко.

"Обвинувальний акт переданий до суду. Ми перед судом маємо дві вимоги-прохання: якнайшвидше призначити підготовче судове засідання... Призначити за автоматичним розподілом справ колегію у складі трьох суддів, кожен з яких має стаж роботи більше 5 років. З урахуванням обставин складності справи просимо відразу призначити запасного суддю", - сказав Кривенко.

Суд мають призначити в 5-денний термін, додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насіров відвідав весілля заступника міністра

7 березня 2017 року Солом'янський районний суд обрав Насірову запобіжний захід - утримання під вартою з можливістю внесення застави в 100 млн грн. 16 березня Насіров вийшов на свободу після того, як його дружина внесла за нього визначену судом заставу.

Запобіжний захід Насірову кілька разів продовжували. Крім того, суд заарештував усе наявне в державному реєстрі нерухоме майно відстороненого голови Державної фіскальної служби.

Зараз ви читаєте новину «Справа Насірова пішла до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі