четвер, 08 листопада 2007 15:04

Список соратників Януковича, звільнених з керівних посад

Список соратників Януковича, звільнених з керівних посад
Кабінет міністрів на засіданні в четвер прийняв рішення про звільнення всіх керівників державних компаній і органів виконавчої влади, що пройшли у Верховну Раду, для одержання депутатських мандатів. Про це повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович, передає "Інтерфакс-Україна".
Виняток складають міністри, а також керівники низки відомств, зокрема, Фонду держмайна, Рахункової палати, Антимонопольного комітету і Національного банку, рішення про звільнення яких ухвалює Верховна Рада.

Зокрема Кабмін звільнив Валерія Бондика з посади першого заступника міністра юстиції, Інну Богословську - з посади заступника міністра юстиції, Дмитра Колесникова з посади першого заступника міністра промислової політики.

Також звільнено Андрія Деркача з посад президента Національної атомної енергогенеруючої компанії "Енергоатом", генерального директора концерну "Укратомпром"; Сергія Титенка - з посади голови Національної комісії регулювання електроенергетики, Ігоря Глущенка - з посади президента Національної акціонерної компанії "Енергетична компанія України", Сергія Глазунова з посади першого заступника міністра охорони навколишнього природного середовища.

Кабінет Міністрів звільнив Сергія Льовочкіна з посади керівника апарату прем"єр-міністра, Олену Лукаш із посади першого заступник міністра Кабміну - начальника Управління правового забезпечення секретаріату Кабміну й заступника міністра Кабміну Андрія Кравця.

Володимир Козак звільнений з посади генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту "Укрзалізниця", Валерій Бевза з посади заступника міністра з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

 

Зараз ви читаєте новину «Список соратників Януковича, звільнених з керівних посад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі