четвер, 24 жовтня 2013 10:33

Спікер: Проекти Міщенка та Лабунської винесу на голосування після обіду

Спікер: Проекти Міщенка та Лабунської винесу на голосування після обіду
Володимир Рибак. Фото: gazeta.ua

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак пообіцяв після полудня в четвер внести на розгляд парламенту два законопроекти (Сергія Міщенка та Анжеліки Лабунської) щодо лікування ув'язнених за кордоном.

"Після 12.30 я поставлю ці два закони. Після обіду", - сказав він в ході засідання в четвер.

Перед тим від імені фракції Партії регіонів і комуністів, "регіонал" Володимир Олійник заявив з ??трибуни, що на проведеному в середу засіданні комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності він запропонував внести до порядку денного два законопроекти (законопроекти про лікування ув'язнених за кордоном позафракційних нардепів Сергій Міщенко та Анжеліки Лабудской - ред.), однак комітет і глава комітету (голова - Андрій Кожем'якін , фракція " Батьківщина". - ред.), посилаючись на норми регламенту, навіть не поставив на голосування в комітеті це питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Йду на вибори не для того, щоб вирішувати свої проблеми – Окунська

"Коли стоїть питання про підписання Угоди про асоціацію України, коли стоїть питання про здоров'я лідера опозиції, всякі посилання на регламентні норми є цинізмом", - заявив Олійник.

Парламентарій також додав, що таким чином опозиція намагається зірвати Угоду про асоціацію з ЄС.

Нагадаємо, два законопроекти Сергія Міщенко і Анжели Лабунської стосуються умов лікування ув'язнених за кордоном і, таким чином впливають на рішення у справі Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Спікер: Проекти Міщенка та Лабунської винесу на голосування після обіду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі