вівторок, 15 квітня 2014 18:32

Спецназ вигнав терористів з аеропорту у Краматорську - Турчинов

Спецназ вигнав терористів з аеропорту у Краматорську - Турчинов
Фото: tsn.ua

Українським силовикам вдалося звільнити аеропорт Краматорська від загарбників.

Про це заявив голова Верховної Ради України, в.о. глави держави Олександр Турчинов в ході пленарного засідання парламенту у вівторок.

"Зараз мені подзвонили з Донецької області, український спецназ звільнив від терористів аеропорт у місті Краматорську", - сказав він.

"Я переконаний, що скоро і в Донецьку і в інших регіонах терористів у нас не буде, а будуть вони на лаві підсудних, де їм і місце" , - підкреслив спікер.

Як повідомили представники самооборони Краматорська українські військові в результаті бою взяли під контроль аеропорт Краматорська.

У той же час зазначається, що сам Краматорськ залишається під контролем сил самооборони.

"Нас дійсно вибили з аеропорту, але місто під нашим контролем, нікого туди не пустимо", - сказав представник самооборони.

Бій в аеропорту Краматорська припинився.

"Перестрілка більше не ведеться. З нашого боку є один поранений. Інформації про постраждалих з боку нападників у нас немає", - сказав представник сил самооборони по телефону.

 

Зараз ви читаєте новину «Спецназ вигнав терористів з аеропорту у Краматорську - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі