четвер, 16 вересня 2010 09:28

Соратнику Хари надіслали повістку з прокуратури Криму

Соратнику Хари надіслали повістку з прокуратури Криму
Редакції Gazeta.ua стало відомо, що першому заступнику голови правління "Укрпрофоздоровниці" Олегу Кленіну надіслано повістку з Прокуратури Автономної республіки Крим. "Укрпрофоздоровниця" входить до структури Федерації профспілок України. У повістці йдеться про те, що Кленіна викликають у кримінальній справі, яка стосується відомого профспілкового санаторія "Ясна поляна".

Олега Кленіна повідомили, що йому треба мати при собі документи пов"язані з реєстрацією ЗАТ "Ясна поляна" і ТОВ "КОВіК", якому перейшла частина власності ДП "Ясна поляна" кілька років тому. ДП "Ясна поляна" належить Федерації профспілок України. У пресі недавно згадувалося про зловживання з майном "Ясної поляни".

В нещодавній офіційній заяві ФПУ наводилася інша інформація. Там стверджується, що: "Однак, ФПУ має у своєму розпорядженні документи, які засвідчують, що за результатами перевірок профспілкових оздоровниць органами прокуратури та внутрішніх справ не виявлено зловживань, що потребують порушення кримінальних справ до керівників санаторно-курортних закладів".

Кленіна вважають наближеною до Василя Хари особою. Про це може свідчити і опублікований у Gazeta.ua документ, авторство якого приписують Харі. Там серед осіб, яким даються важливі неофіційні доручення, окрім кількох заступників голови ФПУ, зазначено і прізвище Олега Кленіна.

Джерело Gazeta.ua в Адміністрації Президента вказало на знаковість повістки високопосадовцю з "Укрпрофоздоровниці". Особливо в період, коли здійснюються активні слідчі дії щодо представників опозиційних сил. Повістка Олегу Кленіну – це сигнал особисто Василю Харі, зазначило джерело. У підтвердження своїх слів співрозмовник відмітив, що останнім часом перші особи держави не приховують прохолодного ставлення до керівника ФПУ. Таких сигналів чимало. Повістка з Криму може бути одним з них.
Зараз ви читаєте новину «Соратнику Хари надіслали повістку з прокуратури Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі