понеділок, 26 жовтня 2009 14:52

Соратник Тимошенко погрожує розправою адвокату зґвалтованих дітей?

 

Один з адвокатів матері зґвалтованих дітей з "Артеку" Андрій Циганков повідомив, що його життю загрожує небезпека.

За словами юриста, погрози він отримує від народного депутата від БЮТ Сергія Власенка. Циганков наголосив, що "бютівець" був ініціатором його зустрічі з колегою по фракції Русланом Богданом, який нібито причетний до справи з розбещенням неповнолітніх.

Текст листа:

"Прошу забезпечити мені як адвокату потерпілих по кримінальній справі державну охорону у зв"язку з погрозами моєму життю та здоров"ю, які я отримую останнім часом. Серед інших про це я був повідомлений адвокатом В. Коноваловим, що такі погрози в мою адресу були висловлені народним депутатом України С. Власенко, що був ініціатором моєї зустрічі з народним депутатом Р. Богданом. Прошу вирішити питання терміново".

Звернення до слідчого датоване 24 жовтня 2009 року.

Раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляв, що міліція нібито зафіксувала факт вимагання $2 млн у депутата від БЮТ адвокатом матері постраждалих від розбещення дітей в "Артеку".

Водночас Циганков заявив, що Руслан Богдан намагався з ним "домовитися" про те, щоб матір постраждалих дітей спростувала його причетність до цієї справи.

Пізніше інший адвокат матері постраждалих дітей Валерій Коновалов заявив, що міліція чинить на нього тиск і не виключив свого арешту.

Сергій Власенко - відомий український адвокат, "прославився" гучним шлюборозлучним процесом з моделлю Наталією Окунською. Дійшло до того, що екс-дружина Власенка звернулася до прем"єрки з проханням захистити її від колишнього чоловіка.

Власенко захищав інтереси кандидата в президенти України Віктора Ющенка (у справі про масові фальсифікації під час другого туру виборів), брав участь в приватизаційних суперечках навколо "Криворіжсталі" (на боці спільної структури мільярдерів Ріната Ахметова і Віктора Пінчука) і "Нікопольського заводу феросплавів" (на боці Пінчука).

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Соратник Тимошенко погрожує розправою адвокату зґвалтованих дітей?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі