вівторок, 27 лютого 2007 11:18

Соратник Тимошенко побив і обматюкав інспектора ДАІ

Народний депутат від БЮТ Павло Костенко перебуваючи за кермом автомобіля нагрубив інспектору ДАІ та розпорядився своєму супутнику "розібратися" з міліціонером, який зупинив його за перевищення швидкості.

Патруль ДПС помітив автомобіль БМВ, який рухався зі швидкістю 147 км/год по дорозі в населеному пункті Піщане Золотоноського району Черкаської області. На вимогу працівників ДАІ машина не зупинилася. На наступному посту ДАІ автівка також не загальмувала.

Щоб нарешті зупинити порушника на мосту через Дніпро при в"їзді до Черкас було заблоковано проїжджу частину. Коли автомобіль зупинився, до нього підійшов працівник міліції, представився і попросив пред"явити водійське посвідчення й документи на транспортний засіб. У відповідь водій почав матюкатися.

Як розповів інспектор ДПС Олександр Бачурін, водій різким рухом дверцят машини навмисно вдарив його, відштовхнувши на зустрічну смугу руху. Потім чіплявся за одяг і погрожував. Намагаючись заспокоїти правопорушника, в інцидент втрутився старший екіпажу Василь Шкребтій.

У відповідь водій-порушник пред"явив посвідчення народного депутата України Костенка Павла Івановича. Далі він дав розпорядження пасажиру свого авто "розібратися" з міліціонером. Після чого супутник нардепа вдарив Бачуріна кулаком в обличчя. Поки напарник надавав допомогу потерпілому, водій і пасажир БМВ втекли.

Наразі встановлено, що автомобіль належить "Українській продовольчій компанії". Усі документи щодо правопорушення передано в прокуратуру, повідомляє Остров.

Зараз ви читаєте новину «Соратник Тимошенко побив і обматюкав інспектора ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі