понеділок, 21 липня 2008 08:56

Соратник Януковича в Сибіру відпочиватиме в трусах на пуху (ФОТО)

 
За поїздку до Сибіру Володимиру Сівковичу доведеться викласти 10 тисяч доларів. "Ми з товаришами, серед них російські політики і бізнесмени, і двома провідниками, в кінці серпня спустимося на гумових човнах по одній з приток Єнісею. На вертольотах нас доставлять на 300 км. вище за Красноярськ. З собою беремо все необхідне - нижня білизна на пуху, сіль, сірники, рушниці, горілку. Їжу - м"ясо тварин і рибу - добуватимемо в поході. Спати будемо в наметах. Вночі температура в цей час опускається до 4 градусів нижче нуля. Зате немає комарів". Ведмедів Сівкович не боїться. "Вони навпаки людей боятися. Їм наш запах не подобається. Їм здається, що ми смердимо".

Володимир Леонідович вже ходив в подібні походи. "Я навіть потрапляв кілька разів у воду. Вода холоднюча. Але людина, коли потрапляє в екстремальну ситуацію, зазвичай не застуджується. Але все одно, щоб прийти після такої ситуації в норму потрібно випити кухоль, в якому змішаний навпіл коньяк і чай. Півгодини ти ходиш п"яний, зате потім почуваєшся добре". VIP.

Зараз ви читаєте новину «Соратник Януковича в Сибіру відпочиватиме в трусах на пуху (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі