вівторок, 18 листопада 2008 15:26

Соратник Януковича не може жити без сексу (ФОТО)
8

37- річний народний депутата Партії регіонів Дмитро Святаш не уявляє своє життя без сексу. На сайті Одноклассники.ру "регіонал" зареєстрований у групі "...Хочу завжди".

Нардеп багато подорожує з 13-річним сином Володимиром, а Італія, напевно, його улюблена країна, оскільки він часто туди їздить.

У 2006 році Дмитро з сином відпочивав в Portofino, куди ще раз повернувся цього літа. Взимку ж Святаш любить ковзати на сноуборді у Франції. Минулу, та й поза минулу зиму він провів на французьких пагорбах курорту Les 3 Valles.

На батьківщині політик любить "потусить" в ресторанах і нічних клубах. У Києві він віддає перевагу арт-клубу "Solo", в рідному Харкові - клубу-ресторану Фейшен "FASHION " pre-partyrestaurant". Треба відзначити, що модератором групи шанувальників останнього закладу є відомий модельєр Олександр Васильєв.

Дмитро Святаш також входить до групи "Приколісти". Всього політик зарестрований у 14 групах. На сайті Однокалссники.ру у нього 199 друзів. Серед них телеведуча Марися Горобець, київський мільйонер Лев Парцхаладзе, журналіст Олексій Мустафін, співак Ігор Корж, вже колишня дружина Ігоря Франчук Тетяна.

На головній фотографії нардепа називають "променистим" і "...ти суппер". Цікаво, як Дмитра називає 36-річна дружина Інна, співробітниця корпорації Автоінвестбуд?

Дмитро Святаш часто сидить на Однокласниках. Але захоплення інтернетом, джаз і колекціонування вин ніяк не впливають на роботу депутата в парламенті.

У Верховній Раді пан Святаш зареєстрував 20 законопроектів, які стосуються переважно податків і митних зборів.

Святаш - співвласник корпорації "Автоінвестстбуд", одного з найбільших гравців вітчизняного автомобільного ринку. АІС займається виробництвом, продажем, гарантійним і післягарантійним обслуговуванням автомобілів і автобусів.

За матерыалом: Vip.
Зараз ви читаєте новину «Соратник Януковича не може жити без сексу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі